Samen thuis of op locatie een hemeldoos maken ?

Een hemeldoos en alle spullen voor een mooi plekje neem ik mee en zitten in de prijs.

Een plekje maken voor papa of mama of een mooi kamertje voor het broertje of zusje wat gemist moet worden. Ik kom naar jullie toe en ontzorg jullie dan qua materialen.

1 tot en met 3 personen/kinderen bij jouw thuis of op locatie : 150,=

Meer info:

stuureenboodschap@hemeldoos.nl

4 en meer personen/kinderen thuis of op locatie : 125,=

Iedere laatste woensdag van de maand kun je ook een workshop volgen voor 125,=. Ik ben dan te vinden van 13:00 - 16:00 in restaurant Wiqui in Zwijndrecht voor een paar uurtjes nabestaanden tijd. Een praatje, creatief bezig zijn is dan het motto.

HEMELWIEG


Hemelwiegjes zijn unieke met de hand gevilte "wiegjes" om je stil geboren kindje in op te baren om een mooi afscheid te verzorgen.

Ieder hemelwiegje is gemaakt zodat er een optie is om gebruik van de watermethode te maken. Op deze manier kunt u uw kindje thuis bij u houden tot het moment van afscheid daar is.


De hemelwiegjes worden gevilt met een combinatie van merinowol, zijde en vlasvezels. Alles is van natuurlijke materialen waardoor het heel zacht en teder aanvoelt.

verdere info zie de website :

https://www.hemelwieg.nl/galerij.html

WORKSHOP: VERTEL JE VERHAAL IN VILT.

Hemelwieg organiseert een workshop hemeldoos met vilt maken, op deze manier krijgt u zelf de kans om aan de slag te gaan met deze mooie materialen. U wordt om 10:00 ontvangen met koffie / thee en wat lekkers, dan volgt de uitleg over alle materialen die u kunt gebruiken en begint het uitzoeken en verzamelen van de kleurtjes die je het meeste aanspreken. Eenmaal de eerste opzet in je hoofd dan ga je dat omzetten in een "schilderijtje " op een lapje stof. In totaal ga je 4 schilderijtjes maken welke op de kantjes van een hemeldoos geplakt worden.

Na de eerste twee lapjes gaan we lekker bij de openhaard lunchen en wordt er gekletst en ervaringen en gevoelens uitgewisseld. Maar daarna is het tijd om de laatste 2 lapjes te maken. Aan het einde van de dag ( rond 16:00 ) gaan je schilderijtjes in je hemeldoos en zie je jouw wereldje ontstaan.


De workshops staan op iedere eerste zaterdag van de maand gepland.

Aanmelden of meer info : Mail : info@hemelwieg.nl

MOOIE RECENSIE VAN MARIAN SCHUTTE -FOTOGRAFE-

Nathalie (Vilting Fingers en Hemelwieg) en Patricia Sandifort (Hemeldoos) lieten ons met al onze zintuigen ervaren hoe het is om het thema ‘verlies’ te verwerken in kleuren en patronen. Plukken zachte merinowol tussen je vingers. Zijde om er glans aan te geven en lapjes stof om patronen toe te voegen. Stralen helder water om de stoffen en kleuren in elkaar over te laten lopen. Met je handen de stoffen rollen en kloppen om er een stevig geheel van te maken.
En dat deden we. Stil en uitbundig, met tranen in onze ogen en een schaterlach. Het resultaat was verbluffend. Kleurrijk en kunstzinnig. Maar de weg ernaartoe was eigenlijk het allermooiste. Mijmeren over een groot verlies en daar kleur en vorm aan geven is een zielenreis met een prachtige bestemming: heb je daar ineens een doos vol kleur en herinnering om mee naar huis te nemen.