Hemelwieg voor een klein afscheid van een groot wonder

Hemelwiegjes zijn unieke met de hand gevilte "wiegjes" om je stil geboren kindje in op te baren om een mooi afscheid te verzorgen. Ieder hemelwiegje is gemaakt zodat er een optie is om gebruik van de watermethode te maken. Op deze manier kunt u uw kindje thuis bij u houden tot het moment van afscheid daar is.

De hemelwiegjes worden gevilt met een combinatie van merinowol, zijde en vlasvezels. Alles is van natuurlijke materialen waardoor het heel zacht en teder aanvoelt.

Hemelwieg organiseert een workshop hemeldoos met vilt maken, op deze manier krijgt u zelf de kans om aan de slag te gaan met de materialen waarmee de hemelwieg van uw kindje gemaakt is/was. Zodat u altijd een blijvende herinnering heeft.

De eerste workshop staat gepland op zaterdag 2 november.

Voor verdere info zie de website : https://www.hemelwieg.nl/

Workshop maak een herinneringsplek met vilt

Cora Coaching brengt jou veilig en liefdevol in de goede richting.

Soms heb je een beetje hulp nodig om te kunnen omgaan met moeilijke of pijnlijke situaties in het leven. Rouw en verlies kunnen je uit evenwicht brengen.

Vergeten gaat nooit maar Cora helpt om het verlies een plaatsje in je verdere leven te geven.

In samenwerking met hemeldoos geeft zij workshops waarbij je met een groepje lotgenoten een hemeldoos gaat maken, creatief aan de slag met alle herinneringen, wetenschappelijk bewezen om emoties makkelijker te uitten en los te laten.

Voor alles wordt gezorgd, materialen en lunch.

1 daagse workshops duren van 10:00 tot 16:00. Prijs 125,- incl een hemeldoos naar keuze. Voor meer info mail : info@coracoaching.nl

Wil je meer informatie over coaching bij Cora, neem een kijkje op haar website: https://www.coracoaching.nl/